CrossFit®

CrossFit on rekisteröity tavaramerkki jonka omistaa CrossFit inc.

CrossFit on sekä fyysisen urheilun tapa että kilpailulaji, ja siihen sisältyy
harjoituksia esimerkiksi voimistelijoiden, painonnostajien sekä pikajuoksijoiden treeneistä. Virallisia sertifioituja saleja on ympäri maailman yli 15 000, ja niissä jäsenet voivat kehittää taitojaan. Noin puolet saleista on lajin alkuperäismaassa, Yhdysvalloissa.

CrossFitin tavoitteena on luoda kokonaisvaltainen urheilija, jolla ei ole heikkouksia millään saralla. Liikkeet ja sarjat muuttuvat jatkuvasti, ja ne tehdään tehokkaasti sekä nopeasti. CrossFitissä tehokkuutta ja intensiteettiä pidetään korkeassa arvossa; liikkeet suoritetaan mahdollisimman kovalla voimalla lyhyen ajan sisällä. Kunnon kehittymisen nopeus perustuu vaihteleviin tehtäviin ja erilaisiin treenaamisen lähestymistapoihin.

CrossFit on ”jatkuvasti muuttuvia toiminnallisia liikkeitä, jotka suoritetaan korkealla intensiteetillä”. Emme keskity vain yhden lihaksen harjoittamiseen, vaan pyrimme käyttämään kehoa mahdollisimman monipuolisesti. CrossFit yhdistää painonnoston, voimistelun, juoksun, soudun ja monet muut kokonaisvaltaiset harjoitteet yhteen. Tämä tekee harjoitteista monipuolisia ja intensiivisiä.

Linkkilista:

CrossFit

CrossFit Suomi

 

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close