AIKATAULU

wodlukkari

(*) Painonnosto viikottain kalenterin mukaisesti, poikkeuksena eri kellonaika (12-14) kerran kuussa. Tarkka ajankohta löytyy aina WodConnectista joka viikko.

Avainkoodilla (joka sisältyy hintaan!) sinulla on mahdollisuus treenata juuri silloin kuin haluat, myös wodien ja open gymien ulkopuolella 24h joka päivä.


CrossFit harjoittelussa on useita eri termejä, jotka jokainen treenaaja oppii pikkuhiljaa.

WOD (Workout Of the Day) tarkoittaa päivän treeniä. Päivän WODiin voit ilmottautua taas WODconnectin kautta. WODconnect on sovellus, jossa voit ilmoittautua haluamallesi tunnille. Tätä kautta toimii myös salimme laskutus.  WOD-tunneilla valmentaja on aina paikalla ohjeistamassa ja tarkkailemassa tekniikkaasi.

OPEN GYMin aikaan salilla on paikalla henkilökuntaa auttamassa sinua.

ON RAMP -alkeiskurssin käy jokainen CrossFit harrastaja ennen WOD-tunneille pääsyä. Karhu CrossFitissä On Rampit pidetään aikataulun mukaisesti.

KarhuKIDS on 8-12 vuotiaille suunnattu 10 kerran toiminnallisen harjoittelun kurssi.

KEHONHUOLTO Kehittyminen vaatii myös lepoa, järkevää ruokailua ja hyvää yöunta sekä kehonhuoltoa. Fysioterapeuttimme Tuomo ”Muki” Turusen kehonhuoltotunnit ovat erinomainen tapa huoltaa kehoa ja mieltä. Meillä ne kuuluvat luonnollisesti jäsenhintaan. Tule kokeilemaan keskiviikkoisin klo 18:30-19:30

PAINONNOSTO Nimenomaan painonnostoon syventynyt valmentaja opastaa sinua liikeradoissa ja tekniikassa.

Karhu CrossFit pitää oikeuden muuttaa aikatauluja.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close