VALMENNUS

Valmentaja on aina paikalla, kun WOD tunti on käynnissä. Valmentajamme pitävät huolen siitä, että teet tekniikat turvallisesti ja kehityt. Salimme ohjelmointi tähtää siihen, että kehityt monipuolisesti kuukausi kuukaudelta ja pystyt parantamaan suorituskykyäsi. Kannustava yhteishenki ja valmentajat tukevat kehitystäsi.

Valmentajat:

SONJA

Pidän lajin monipuolisuudesta, haasteellisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Olen työkseni valmentanut liikunta-alalla päivittäin yli kahdeksan vuoden ajan.

PETE

Aloitin cf harrastuksen vuonna 2013 ja olen harrastanut aktiivisesti lajia siitä lähtien ja kilpaillut jonkin verran. Valmennustouhut aloitin vuonna 2019. Monipuolinen liikuntatausta on toiminut hyvänä pohjana ja lajissa viehättää juuri sen monipuolisuus ja haastellisuus! CrossFit Level 1 Trainer.

SANNA

Crossfitissa parasta on monipuolisuus sekä lajin tarjoamat haasteet. Crossfit sopii niin kuntoilijalle, tavoitteellisemmin treenajalle kuin kilpailijallekin. Olen kilpaillut Winter Warissa, Karjalan kovimmassa sekä Sawotassa. Koulutukseltani olen työfysioterapeutti, liikuntaneuvoja ja personal trainer.

TOPI

Monipuolisen harrastustaustan jälkeen oli helppo jäädä koukkuun lajiin, joka on itsestään näin monipuolinen ja joka kehitää harrastajaa ja kilpailijaa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Oli sitten tavoitteesi päälajissasi kehittyminen, yleinen hyvinvointi, painonhallinta, itsesi haastaminen tai joku muu niin suosittelen tulemaan kokeilemaan. CrossFit level 1 Trainer.

MAPU

Moro! Olen työskennellyt kokopäiväisesti liikunnan parissa reilut kahdeksan vuotta ja harrastanut aiemmin BJJ:tä ja kuntosalia. Liikuntapuolelta koulutuksiini kuuluvat mm. Kuntosalivalmentajan ja Psyykkisen valmentajan koulutukset, sekä uusimpana Lisensoitu Ravintovalmentaja 2021. Ihminen on kokonaisuus; siksi pyrin valmennuksessani ottamaan huomioon sekä kehon, että mielen.

NIINA

”Crossfit harrastuksena kehittää kuntoa kokonaisvaltaisesti. Siihen on helppo jäädä koukkuun jatkuvan kehitys mahdollisuuden myötä. Lisäksi harrastuksen/lajin
parhaita puolia on ehdottomasti yhteisöllisyys.
Itse ihastuin lajiin muutama vuosi sitten. Olen aina ollut aktiivinen harrastaja ja urheilija. Taustalla on myös kilpaurheilua, lajitaustani on hyvin laaja. Ennen crossfitin pariin siirtymistä ohjasin myös ryhmäliikuntatunteja.
Valmentajana pyrin olemaan kannustava, sekä motivoiva. Valmentajan tavoite on auttaa urheilijaa/harrastajaa löytämään, kehittämään ja käyttämään omia voimavarojaan.” Niina on myös suorittanut Kehonpainoharjoittelun ohjaaja -koulutuksen vuonna 2021.

JARI

”Olen aloittanut crossfitin harrastamisen vuonna 2013. Olen kokenut lajin hurman ja turman. Aiempaa valmennuskokemusta on kertynyt lentopallon parista yli 10 vuoden verran. Skaalaaminen liikkeissä tai painoissa ei ole noloa. Päinvastoin.”

SAMU (kehonhuolto)

”Crossfit on laji, joka vaatii keholta paljon. Kehonhuoltotunneilla keskitytään liikkuvuuden ja kehonhallinnan kehittämiseen monipuolisilla harjoitteilla. Tunneilla keskitytään myös pienten, harvemmin erikseen harjoitettavien lihasten ja lihasryhmien aktivoimiseen ja vahvistamiseen. Oma kilpailutaustani löytyy kamppailulajien puolelta, lähinnä lukkopainin ja brasilialaisen jujutsun parista. Työskentelen koulutettuna hierojana ja opiskelen osteopaatiksi. Jos sinulla on jonkinlaista vaivaa tai kysyttävää harjoitteluun liittyen lupaan auttaa parhaani mukaan. Tervetuloa tunneille!”

MAIJU (kehonhuolto)

Moi! Mä oon Maiju, ja crossfittiä oon harrastanut vuodesta 2014. Lajissa kiehtoo monipuolisuus ja jatkuva mahdollisuus kehittyä. Oma urheilutausta on vahvasti lentopallon parista, mutta myös muita lajeja on tullut kokeiltua. Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja naprapaatti.

MILLA (mama-wod)

Olen Milla, kolmen lapsen äiti ja kätilö. Tällä hetkellä olen vielä kotona perheen pienimmän kanssa. Karhun touhuissa olen ollut alusta asti mukana ja harrastanut crossfittiä nyt yli viisi vuotta. Crossfitin lisäksi tykkään juosta ja joogata.

MIRO

Olen harrastanut crossfitia aktiivisesti ja välillä vähemmän aktiivisesti vuodesta 2014 jonka aikana olen toiminut myös apuvalmentajana. Tykkään lajista, koska se on monipuolista ja haastavaa samaan aikaan, sekä aina löytyy jotain kehitettävää. Niinkun Jari Elonen sanoi joskus että ”rossfitti on parasta mitä voi tehdä housut jalassa”

VILMA (lasten- ja nuorten ryhmät)

”Nykyään hyppään seivästä, mutta taustalta löytyy telinevoimistelua ja muita yu-lajeja. Kävin yläasteikäisenä myös on-rampin, ja voimaa olen tottunut treenaamaan crossfitista tutuilla liikkeillä. Olen seitsemänä kesänä ohjannut yleisurheilukoulua 3-13 vuotiaille lapsille, joten kokemusta löytyy eri ikäisten lasten kanssa liikkumisesta. ”

JUSSI (Kahvakuula-tunnit)

”Kahvakuulailuun tutustuin 2009-2010 ja ohjaajana olen toiminut vuodesta 2011, kahvakuulassa välineen monipuolisuus vei mennessään. Kehitystä tuntuu tulevan nopeasti kun tekniikat löytää perille. Karhulle astuin crossfitin pariin ekan kerran 2019 ja myöskin tässä monipuolisuus ja haasteellisuus on vienyt mennessään. Oma urheilutausta on laajahko aina joukkuelajeista, uinnista, itsepuolustuslajeista, kuntosaliin ym ym… Monipuolisuus on urheilussa tärkeää.”


Lisäksi salillamme on valmentajia mm. painonnostossa Roy, Lassi, Aki ja Toni sekä osa-aikaisia ohjaajia joogassa. Järjestämme myös yhteistyössä erilaisia kursseja asiakkaillemme.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close