VALMENNUS

Valmentaja on aina paikalla, kun WOD tunti on käynnissä. Valmentajamme pitävät huolen siitä, että teet tekniikat turvallisesti ja kehityt. Salimme ohjelmointi tähtää siihen, että kehityt monipuolisesti kuukausi kuukaudelta ja pystyt parantamaan suorituskykyäsi. Kannustava yhteishenki ja valmentajat tukevat kehitystäsi.

Valmentajat:

SONJA

Pidän lajin monipuolisuudesta, haasteellisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Olen työkseni valmentanut liikunta-alalla päivittäin yli kahdeksan vuoden ajan.

PETE

Aloitin cf harrastuksen vuonna 2013 ja olen harrastanut aktiivisesti lajia siitä lähtien ja kilpaillut jonkin verran. Valmennustouhut aloitin vuonna 2019. Monipuolinen liikuntatausta on toiminut hyvänä pohjana ja lajissa viehättää juuri sen monipuolisuus ja haastellisuus! CrossFit Level 1 Trainer.

SANNA

Crossfitissa parasta on monipuolisuus sekä lajin tarjoamat haasteet. Crossfit sopii niin kuntoilijalle, tavoitteellisemmin treenajalle kuin kilpailijallekin. Olen kilpaillut Winter Warissa, Karjalan kovimmassa sekä Sawotassa. Koulutukseltani olen työfysioterapeutti, liikuntaneuvoja ja personal trainer.

TOPI

Monipuolisen harrastustaustan jälkeen oli helppo jäädä koukkuun lajiin, joka on itsestään näin monipuolinen ja joka kehitää harrastajaa ja kilpailijaa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Oli sitten tavoitteesi päälajissasi kehittyminen, yleinen hyvinvointi, painonhallinta, itsesi haastaminen tai joku muu niin suosittelen tulemaan kokeilemaan. CrossFit level 1 Trainer.

TUOMO

Kehittyminen vaatii myös lepoa, järkevää ruokailua ja hyvää yöunta sekä kehonhuoltoa. Fysioterapeuttimme Tuomo ”Muki” Turusen kehonhuoltotunnit ovat erinomainen tapa huoltaa kehoa ja mieltä. Meillä ne kuuluvat luonnollisesti jäsenhintaan.

MAPU

Olen työskennellyt kokopäiväisesti liikunnan parissa reilut seitsemän vuotta ja harrastanut aiemmin BJJ:tä ja kuntosalia. Liikuntapuolelta koulutuksiini kuuluvat mm. Kuntosalivalmentajan ja Psyykkisen valmentajan koulutukset, sekä uusimpana Lisensoitu Ravintovalmentaja 2021. Ihminen on kokonaisuus; siksi pyrin valmennuksessani ottamaan huomioon sekä kehon, että mielen.

NIINA

”Crossfit harrastuksena kehittää kuntoa kokonaisvaltaisesti. Siihen on helppo jäädä koukkuun jatkuvan kehitys mahdollisuuden myötä. Lisäksi harrastuksen/lajin
parhaita puolia on ehdottomasti yhteisöllisyys.
Itse ihastuin lajiin muutama vuosi sitten. Olen aina ollut aktiivinen harrastaja ja urheilija. Taustalla on myös kilpaurheilua, lajitaustani on hyvin laaja. Ennen crossfitin pariin siirtymistä ohjasin myös ryhmäliikuntatunteja.
Valmentajana pyrin olemaan kannustava, sekä motivoiva. Valmentajan tavoite on auttaa urheilijaa/harrastajaa löytämään, kehittämään ja käyttämään omia voimavarojaan.” Niina on myös suorittanut Kehonpainoharjoittelun ohjaaja -koulutuksen vuonna 2021.

ANNI

” Pidän crossfitista lajin monipuolisuuden takia sekä siitä etteivät haasteet lopu kesken.
Miulla on monipuolinen lajitausta takana, sekä oon valmentanut paljon junioreita eri lajeissa. Crossfittia oon harrastanut 4 vuotta.
Olen Koulutettu hieroja, kuntosalivalmentaja sekä naprapaattiopiskelija.”

SAMU

”Crossfit on laji, joka vaatii keholta paljon. Kehonhuoltotunneilla keskitytään liikkuvuuden ja kehonhallinnan kehittämiseen monipuolisilla harjoitteilla. Tunneilla keskitytään myös pienten, harvemmin erikseen harjoitettavien lihasten ja lihasryhmien aktivoimiseen ja vahvistamiseen. Oma kilpailutaustani löytyy kamppailulajien puolelta, lähinnä lukkopainin ja brasilialaisen jujutsun parista. Työskentelen koulutettuna hierojana ja opiskelen osteopaatiksi. Jos sinulla on jonkinlaista vaivaa tai kysyttävää harjoitteluun liittyen lupaan auttaa parhaani mukaan. Tervetuloa tunneille!”

JARI

”Olen aloittanut crossfitin harrastamisen vuonna 2013. Olen kokenut lajin hurman ja turman. Aiempaa valmennuskokemusta on kertynyt lentopallon parista yli 10 vuoden verran. Skaalaaminen liikkeissä tai painoissa ei ole noloa. Päinvastoin.”

LASSI

Vajaa kolme vuotta harrastin ensin crossfittia ja toimin apuvalmentajana treenaillen samalla painonnostoa. Tämän jälkeen keskityin parin vuoden ajan painonnostoon ja kilpailin kahdet veteraanien sm-kisat ja sain Kaakkois-Suomen piirinmestaruus hopeaa yleisessä sarjassa.

Lisäksi salillamme ohjaa osa-aikaisia valmentajia mm. painonnostossa sekä joogassa. Järjestämme myös yhteistyössä erilaisia kursseja asiakkaillemme.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close