VALMENNUS

Valmentaja on aina paikalla, kun WOD tunti on käynnissä. Sinun ei siis tarvitse ostaa valmennuspalvelua erikseen, vaan se kuuluu pakettiin. Valmentajamme pitävät huolen siitä, että teet tekniikat turvallisesti ja kehityt. Salimme ohjelmointi tähtää siihen, että kehityt kuukausi kuukaudelta paremmaksi treenaajaksi ja pystyt parantamaan suorituskykyäsi. Kannustava porukka ja ammattitaitoiset valmentajat tukevat kehitystäsi.

Valmentajat:

SANNA

Crossfitissa parasta on monipuolisuus sekä lajin tarjoamat haasteet. Crossfit sopii niin kuntoilijalle, tavoitteellisemmin treenajalle kuin kilpailijallekin. Olen kilpaillut Winter Warissa, Karjalan kovimmassa sekä Sawotassa. Koulutukseltani olen työfysioterapeutti, liikuntaneuvoja ja personal trainer. Tervetuloa mukaan!

TOPI

Monipuolisen harrastustaustan jälkeen oli helppo jäädä koukkuun lajiin, joka on itsestään näin monipuolinen ja joka kehitää harrastajaa ja kilpailijaa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Oli sitten tavoitteesi päälajissasi kehittyminen, yleinen hyvinvointi, painonhallinta, itsesi haastaminen tai joku muu niin suosittelen tulemaan kokeilemaan. CrossFit level 1 -koulutus.

NINA

Olen tehnyt valmennustöitä 8 vuotta. CrossFittiin tutustuin ensimmäisen kerran 2011 ja myöhemmin kävin itse On-Rampin ja aloitin tämän koukuttavan harrastuksen. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (amk), personal trainer, hyvinvointivalmentaja sekä kuntosalivalmentaja. Myös liikuntalääketieteen perusteet olen opiskellut ja CrossFitin omista koulutuksista olen käynyt CrossFit level 1 koulutuksen.

SONJA

Pidän lajin monipuolisuudesta, haasteellisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Olen työkseni valmentanut liikunta-alalla päivittäin yli kahdeksan vuoden ajan.

LASSI

Vajaa kolme vuotta harrastin ensin crossfittia ja toimin apuvalmentajana treenaillen samalla painonnostoa. Tämän jälkeen keskityin parin vuoden ajan painonnostoon ja kilpailin kahdet veteraanien sm-kisat ja sain Kaakkois-Suomen piirinmestaruus hopeaa yleisessä sarjassa.

TUOMO

Kehittyminen vaatii myös lepoa, järkevää ruokailua ja hyvää yöunta sekä kehonhuoltoa. Fysioterapeuttimme Tuomo ”Muki” Turusen kehonhuoltotunnit ovat erinomainen tapa huoltaa kehoa ja mieltä. Meillä ne kuuluvat luonnollisesti jäsenhintaan. Tule kokeilemaan keskiviikkoisin klo 18:30.

MAPU

Olen työskennellyt liikunnan parissa reilut kuusi vuotta ja harrastanut aiemmin BJJ:tä ja kuntosalilla treenaamista. Liikuntapuolelta koulutuksiini kuuluvat mm. kuntosaliohjaaja, Mental Trainer ja meditaatio- ja rentoutusohjaajan koulutukset. Liikunnan kuuluu olla haastavaa ja hauskaa, onnistumisen kokemukset ovat tärkeitä.

NIINA

”Crossfit harrastuksena kehittää kuntoa kokonaisvaltaisesti. Siihen on helppo jäädä koukkuun jatkuvan kehitys mahdollisuuden myötä. Lisäksi harrastuksen/lajin
parhaita puolia on ehdottomasti yhteisöllisyys.
Itse ihastuin lajiin muutama vuosi sitten. Olen aina ollut aktiivinen harrastaja ja urheilija. Taustalla on myös kilpaurheilua, lajitaustani on hyvin laaja. Ennen crossfitin pariin siirtymistä ohjasin myös ryhmäliikuntatunteja.
Valmentajana pyrin olemaan kannustava, sekä motivoiva. Valmentajan tavoite on auttaa urheilijaa/harrastajaa löytämään, kehittämään ja käyttämään omia voimavarojaan.”

ANNI

” Pidän crossfitista lajin monipuolisuuden takia sekä siitä etteivät haasteet lopu kesken.
Miulla on monipuolinen lajitausta takana, sekä oon valmentanut paljon junioreita eri lajeissa. Crossfittia oon harrastanut 4vuotta.
Olen Koulutettu hieroja, kuntosalivalmentaja sekä naprapaattiopiskelija.”

Lisäksi salillamme ohjaa osa-aikaisia valmentajia mm. painonnostossa sekä joogassa. Järjestämme myös yhteistyössä erilaisia kursseja asiakkaillemme. Löydät tulevat tapahtumat osiosta TAPAHTUMAT.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close