Karhu CrossFit

Kaksi salia samalla jäsenyydellä:

Karhu CrossFit on Kotkan Keltakalliolla, Haminan ja Kotkan rajan läheisyydessä sijaitseva noin 350 m2 kokoinen toiminnallisen liikunnan virallinen CrossFit-sali. Salimme sijaitsee E18-moottoritien läheisyydessä liike- ja teollisuusalueella. Meille on helppo löytää niin autolla kuin julkisilla (linja-auto Kotka-Hamina nro1). Ilmaisia pysäköintipaikkoja löytyy hyvin salin pihalta ja salillemme on esteetön pääsy.

Ratapiha Kotkansaari:

Karhu CrossFit Ratapiha sijaitsee Kotkan keskusta-alueella osoitteessa Kotkankatu 20. Ajoreitti kulkee paloaseman risteyksestä kääntyen oikealle ja ajamalla Hovinsaarelta Kotkansaarelle vievän sillan alta kohti Kantasatamaa. Alueella on runsaasti parkkitilaa ja myös bussit tuovat lähelle muualta Kotkasta. Avaamme Kotkankadun salin joulukuun 2022 aikana!

Valmentajamme pyrkivät aina huomioimaan jokaisen yksilölliset tarpeet ja mahdolliset rajoitteet. Salimme tärkein arvo on yhteisöllisyys. Kannustamme toisiamme, haastamme toisiamme ja arvostamme toisiamme.

SIJAINTI:

Ruuvikatu 3 / Kotkankatu 20
48770 KOTKA / 48100 KOTKA
Sähköposti: karhucrossfit@gmail.com

KarhuTeam 2021

KARHUN SYNTY:

Karhu CrossFit syntyi intohimosta treenata CrossFit:ia hyvässä hengessä, ammattitaitoisessa valmennuksessa ja kehittyvässä ympäristössä. Salin perustajat ovat aktiivisia CrossFit-harrastajia ja/tai valmentajia erilaisista lähtökohdista ja ammateista. Haluamme kannustaa myös perheitä liikkumaan ja toivotamme lapset tervetulleiksi salillemme! Meillä löytyy lapsille leikkihuone, yhteinen oleskelutila, yhteiseen käyttöön tarkoitettu keittiö, sekä asiakkaiden varattavissa oleva sauna.

Tervetuloa mukaan!

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close