Karhu CrossFit

Karhu CrossFit on Kotkan Keltakalliolla, Haminan ja Kotkan rajan läheisyydessä sijaitseva uusi 250 m2 kokoinen toiminnallisen liikunnan virallinen CrossFit-sali. Salimme sijaitsee E18-moottoritien läheisyydessä liike- ja teollisuusalueella. Meille on helppo löytää niin autolla kuin julkisilla (linja-auto Kotka-Hamina nro1). Ilmaisia pysäköintipaikkoja löytyy hyvin salin pihalta ja salillemme on esteetön pääsy.
Valmentajamme pyrkivät aina huomioimaan jokaisen yksilölliset tarpeet ja mahdolliset rajoitteet. Salimme tärkein arvo on yhteisöllisyys. Kannustamme toisiamme, haastamme toisiamme ja arvostamme toisiamme.

SIJAINTI:

Ruuvikatu 3
48770 KOTKA
Sähköposti: karhucrossfit@gmail.com

Karhu seinä IG: sa.ink.kotka

KARHUN SYNTY:

Karhu CrossFit syntyi intohimosta treenata CrossFit:ia hyvässä hengessä, ammattitaitoisessa valmennuksessa ja kehittyvässä ympäristössä. Salin perustajat ovat aktiivisia CrossFit-harrastajia ja/tai valmentajia erilaisista lähtökohdista ja ammateista. Haluamme kannustaa myös perheitä liikkumaan ja toivotamme lapset tervetulleiksi salillemme! Meillä löytyy lapsille leikkihuone, kaikille yhteinen oleskelutila sekä yhteiseen käyttöön tarkoitettu keittiö.

Valmentajat-sivullamme voit tutustua valmennustiimin taustoihin ja vahvuuksiin tarkemmin.

SALIMME SÄÄNNÖT:

Salilla olemme kaikkia tasavertaisia ja kunnioitamme toisiamme. Saavumme treeniin ajoissa ja kuuntelemme valmentajaa.

Pidetään sali siistinä. Viedään treeneissä käytetyt välineet aina omille paikoilleen, jotta seuraavan treenaajan on ne helppo löytää. Omat sotkut ja hikijäljet tulee jokaisen itse siivota.

Tyhjää tankoa, tai tankoa jossa on pelkät 5 kg (tai pienemmät) levypainot päissä, ei tule koskaan pudottaa lattialle. Tangot sekä painot menevät rikki. Poikkeuksena tietenkin tilanne, jossa tangon pudottamalla estät tapaturman.

Lapset ovat aina tervetulleita salillemme. Jos tuot lapsesi mukanasi, on hän sinun vastuullasi. Lapsilla ei ole asiaa treenialueelle oman turvallisuuden vuoksi. Harkitse, minkä ikäisen lapset päästät yläkertaan omatoimisesti. Salille ei saa tuoda ulkopuolisia henkilöitä/vieraita ilman henkilökunnan läsnäoloa tai kirjallista lupaa. Sääntörikkomukset johtavat porttikieltoon.

Salilla treenaamisen edellytys on hyväksytty ja allekirjoitettu vastuuvapauslauseke.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close