Karhu CrossFit

Karhu CrossFit on Kotkan Keltakalliolla, Haminan ja Kotkan rajan läheisyydessä sijaitseva noin 350 m2 kokoinen toiminnallisen liikunnan virallinen CrossFit-sali. Salimme sijaitsee E18-moottoritien läheisyydessä liike- ja teollisuusalueella. Meille on helppo löytää niin autolla kuin julkisilla (linja-auto Kotka-Hamina nro1). Ilmaisia pysäköintipaikkoja löytyy hyvin salin pihalta ja salillemme on esteetön pääsy.

Valmentajamme pyrkivät aina huomioimaan jokaisen yksilölliset tarpeet ja mahdolliset rajoitteet. Salimme tärkein arvo on yhteisöllisyys. Kannustamme toisiamme, haastamme toisiamme ja arvostamme toisiamme.

SIJAINTI:

Ruuvikatu 3
48770 KOTKA
Sähköposti: karhucrossfit@gmail.com

Karhu seinä IG: sa.ink.kotka

KARHUN SYNTY:

Karhu CrossFit syntyi intohimosta treenata CrossFit:ia hyvässä hengessä, ammattitaitoisessa valmennuksessa ja kehittyvässä ympäristössä. Salin perustajat ovat aktiivisia CrossFit-harrastajia ja/tai valmentajia erilaisista lähtökohdista ja ammateista. Haluamme kannustaa myös perheitä liikkumaan ja toivotamme lapset tervetulleiksi salillemme! Meillä löytyy lapsille leikkihuone, yhteinen oleskelutila, yhteiseen käyttöön tarkoitettu keittiö, sekä asiakkaiden varattavissa oleva sauna.

Tervetuloa mukaan!

KarhuTeam 2021
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close