HINNASTO

UUSI LAJIN PARISSA?

ALOITUSKURSSIT löydät TAPAHTUMAT -sivultamme. Jos olet käynyt aloituskurssin (on-ramp) meillä tai toisella salilla, voit ostaa suoraan jäsenyyden alta.


VALITSE HALUAMASI JÄSENYYS

Valitse haluamasi pituinen treenijakso ja klikkaa linkkiä. Halutessasi pdf-laskun tai maksaa jäsenyyden kerralla tai sinulla on muuta kysyttävää, laita meille sähköpostia osoitteeseen karhucrossfit@gmail.com

Kerro minkä jäsenyyden haluat ja milloin aloitat, niin päivitämme tietosi.
Opiskelijat/eläkeläiset -10% kysy alennusta sähköpostitse.

Maksuvälineinä käyvät myös Edenred, ePassi Sportti, Smartum ja Tyky.

Jäsenkortti sisältää kaikki palvelumme 24h. Pääset käymään molemmilla saleilla ja jokaisella kalenterin tunnilla (myös kehonhuolto, kahvakuula yms) sekä käytössäsi on henkilökohtainen kulkuoikeus, jolla pääset treenaamaan salille myös ohjattujen tuntien ulkopuolella 24h omatoimisesti (poislukien esimerkiksi On-Rampit, yritysryhmät ja lasten treenit joiden aikana omatoimipuoli käytössäsi Ruuvikadulla).

Ilmoita kertakäynnin oston jälkeen sähköpostilla kummalle salille haluat mennä ja milloin!


MUUT VAIHTOEHDOT:

NUORI OPISKELIJA 15-17v. jäsenkortti (sis. kaikki tunnit ja wodit sekä oikeuden omatoimipuolelle). Aloituskurssi tai useampi lasten kurssi käytynä ja huoltajan kirjallinen sopimus. 50€/kk. Laita meille sähköpostia jos kiinnostuit tästä jäsenyydestä!

JUNIOR-KORTTI 11-14 vuotiaalle nuorelle, joka treenaa huoltajan kanssa & vastuulla omatoimisesti omatoimipuolella tai open gymissä, myös kehonhuolto-tunnit sallittu 40€/kk (ei koske wodeja). Tämän lisäksi järjestämme pitkin vuotta eri-ikäisille lapsille suunnattuja treenikursseja. Kysy lisää sähköpostilla.

10xKORTIT Ovat voimassa 4kk ostopäivästä.


%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close