HINNASTO/PALVELUT

UUSI LAJIN PARISSA?

ALOITUSKURSSIT löydät TAPAHTUMAT -sivultamme. Jos olet käynyt aloituskurssin (on-ramp) meillä tai toisella salilla, voit ostaa suoraan jäsenyyden alta.


VALITSE HALUAMASI JÄSENYYS:

Valitse haluamasi pituinen treenijakso ja klikkaa kuvaa, voit siis maksaa jäsenyyttäsi kuukausimaksulla, vaikka valitsisit pidemmän jäsenyyden. Halutessasi pdf-laskun tai maksaa jäsenyyden kerran kuukaudessa (esim. 6kk jaettuna kuuteen erään jne) tai sinulla on muuta kysyttävää, laita meille sähköpostia osoitteeseen karhucrossfit@gmail.com

Kerro minkä jäsenyyden haluat ja milloin aloitat, niin päivitämme tietosi.
Opiskelijat/eläkeläiset -10% kysy alennusta sähköpostitse.

Jäsenkortti sisältää kaikki palvelumme 24h. Pääset käymään jokaisella kalenteriin merkatulla tunnilla (myös kehonhuolto, jooga yms) sekä käytössäsi on henkilökohtainen kulkuoikeus, jolla pääset treenaamaan koko salille myös ohjattujen tuntien ulkopuolella 24h (poislukien esimerkiksi On-Rampit ja lasten treenit joiden aikana omatoimipuoli käytössäsi). Jos olet aikaisemmin harrastanut CrossFittiä ja käynyt on-rampin muualla, saat koodin samalla kun maksat jäsenyytesi.

Maksuvälineinä käyvät myös Eazybreak, Edenred, ePassi Sportti, Smartum ja Tyky.

Kertamaksu on 15€


MUUT VAIHTOEHDOT:

NUORI OPISKELIJA 15-17v. jäsenkortti (sis. kaikki tunnit ja wodit sekä oikeuden omatoimipuolelle). Aloituskurssi käytynä ja huoltajan kirjallinen sopimus. 50€/kk. Laita meille sähköpostia jos kiinnostuit tästä jäsenyydestä!

JUNIOR-KORTTI 11-14 vuotiaalle nuorelle, joka treenaa huoltajan kanssa & vastuulla omatoimisesti 40€/kk (ei koske wodeja). Tämän lisäksi järjestämme pitkin vuotta eri-ikäisille lapsille suunnattuja treenikursseja. Kysy lisää sähköpostilla.

10xKORTIT Ovat voimassa 4kk ostopäivästä. Voit ostaa myös pelkän KEHONHUOLTO 10xkortin, joka ei vaadi crossfit-jäsenyyttä eikä käytyä aloituskurssia (on-ramp).

KATSELMUS 90€ Katselmus on tarkoitettu sinulle, jolla tekniikat ovat jo hallussa. Et ole aikaisemmin harrastanut CrossFittiä tai käynyt On Ramppia, mutta tempaus, rinnalleveto ja kippileuat sujuvat. Voit varata katselmusajan sähköpostitse karhucrossfit@gmail.com. Valmentajamme sopii sinun kanssa ajan ja pääset näyttämään taitosi. Jos kaikki sujuu hyvin, pääset mukaan harjoittelemaan CrossFittiä ilman On Ramp kussia.


NoPain yhteistyö

NoPain ja Karhu CrossFit yhteistyössä: nyt saat laadukkaat treenivaatteet meidän logolla! (kaikki NoPain vaatteet tilattavissa logollamme ilman lisähintaa). Linkin alta löytyy meille räätälöity mallisto:

http://nopain.fi/crossfit-karhu

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close