HINNASTO/PALVELUT

1KK

83€/kk Osta tästä!

3KK

79€/kk Osta tästä!

6KK

74€/kk Osta tästä!

12KK69€/kk Osta tästä!
24KK64€/kk Osta tästä!
ON-RAMPALOITUSKURSSI 19.-20.10. Osta tästä!     
KymppikorttiCrossFit 10 kertaa hintaan
99€ (voimassa 6kk) Osta tästä!
       
Kymppikortti kehonhuoltoKEHONHUOLTO 10 kertaa hintaan 99€ (voimassa 6kk) Osta tästä!
KarhuKIDS syksy10xkortti KIDS-treeneihin alkaen 11.8.2019 KURSSI ALKANUT, jos haluat mukaan kesken kurssin, laita meille sähköpostia.
Katselmus (*)50€ Osta tästä!

Jäsenyyden pääset ostamaan täältä. Valitse haluamasi pituinen treenijakso ja klikkaa linkkiä OSTA TÄSTÄ, voit siis maksaa jäsenyyttäsi kuukausimaksulla, vaikka valitsisit pidemmän jäsenyyden. Halutessasi pdf-laskun tai maksaa jäsenyyden kerran kuukaudessa (esim. 6kk jaettuna kuuteen erään jne) tai sinulla on muuta kysyttävää, laita meille sähköpostia osoitteeseen karhucrossfit@gmail.com

Kerro minkä jäsenyyden haluat ja milloin aloitat, niin päivitämme tietosi.
Opiskelijat/eläkeläiset -10% kysy alennusta sähköpostitse.

Jäsenkortti sisältää kaikki palvelumme 24h. Pääset käymään jokaisella kalenteriin merkatulla tunnilla sekä käytössäsi on henkilökohtainen ovikoodi, jolla pääset treenaamaan salille myös ohjattujen tuntien ulkopuolella 24h poislukien esimerkiksi On-Rampit ja KarhuKIDS treenitunti joka on varattu lasten valmennuksille kerran viikossa. Koodin saa käyttöönsä, kun On Ramp -alkeiskurssi on käyty. Jos olet aikaisemmin harrastanut CrossFittiä ja käynyt on-rampin muualla, saat koodin samalla kun maksat jäsenyytesi.

Koodi on henkilökohtainen, eikä sitä saa antaa muille. WOD-tuntien lisäksi sinulla on mahdollisuus käydä kehonhuoltotunnilla, muscle- ja painonnostotunneilla ja Open Gymeissä maksutta. Kehonhuoltotunnin vetää fysioterapeutti tai muu liikunta-alan ammattilainen, painonnoston siihen syventynyt ja/tai lajissa kilpaillut valmentaja.

Kertamaksu on 12€


KarhuKIDS on noin 8-13 vuotiaille lapsille tarkoitettu toiminnallisen harjoittelun kurssi, jossa tutustutaan salin välineistöön liikunnallisten pelien ohella, opetellaan kehonpainoliikkeiden tekniikoita turvallisesti ja nautitaan liikunnan riemusta. Yksi harjoitusjakso kestää 10 kertaa. Treenaamme sunnuntaisin klo 14-15.

(*) Katselmus on tarkoitettu sinulle, jolla tekniikat ovat jo hallussa. Et ole aikaisemmin harrastanut CrossFittiä tai käynyt On Ramppia, mutta tempaus, rinnalleveto ja kippileuat sujuvat helposti. Voit varata katselmusajan sähköpostitse karhucrossfit@gmail.com. Valmentajamme sopii sinun kanssa ajan ja pääset näyttämään taitosi. Jos kaikki sujuu hyvin, pääset mukaan harjoittelemaan CrossFittiä ilman On Ramp kussia.

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close