HINNASTO/PALVELUT

1KK jäsenyys83€/kk Osta tästä!
6KK jäsenyys

74€/kk Osta tästä!

12KK jäsenyys69€/kk Osta tästä!
Kymppikortti CrossFit 10 kertaa hintaan
120€ (voimassa 4kk) Osta tästä!
       
Kymppikortti kehonhuoltoKEHONHUOLTO 10 kertaa hintaan 120€ (voimassa 4kk) Osta tästä!
Ravintovalmennus59-129€ kysy lisää sähköpostitse / Mapu karhucrossfit@gmail.com
Katselmus (*)90€ (varaa katselmus sähköpostitse)

Jäsenyyden pääset ostamaan täältä. Valitse haluamasi pituinen treenijakso ja klikkaa linkkiä OSTA TÄSTÄ, voit siis maksaa jäsenyyttäsi kuukausimaksulla, vaikka valitsisit pidemmän jäsenyyden. Halutessasi pdf-laskun tai maksaa jäsenyyden kerran kuukaudessa (esim. 6kk jaettuna kuuteen erään jne) tai sinulla on muuta kysyttävää, laita meille sähköpostia osoitteeseen karhucrossfit@gmail.com

Kerro minkä jäsenyyden haluat ja milloin aloitat, niin päivitämme tietosi.
Opiskelijat/eläkeläiset -10% kysy alennusta sähköpostitse.

Jäsenkortti sisältää kaikki palvelumme 24h. Pääset käymään jokaisella kalenteriin merkatulla tunnilla (myös kehonhuolto, jooga yms) sekä käytössäsi on henkilökohtainen kulkuoikeus, jolla pääset treenaamaan salille myös ohjattujen tuntien ulkopuolella 24h poislukien esimerkiksi On-Rampit ja lasten treenit. Jos olet aikaisemmin harrastanut CrossFittiä ja käynyt on-rampin muualla, saat koodin samalla kun maksat jäsenyytesi.

Maksuvälineinä käyvät myös Eazybreak, Edenred, ePassi Sportti, Smartum ja Tyky.

Kertamaksu on 15€


(*) Katselmus on tarkoitettu sinulle, jolla tekniikat ovat jo hallussa. Et ole aikaisemmin harrastanut CrossFittiä tai käynyt On Ramppia, mutta tempaus, rinnalleveto ja kippileuat sujuvat helposti. Voit varata katselmusajan sähköpostitse karhucrossfit@gmail.com. Valmentajamme sopii sinun kanssa ajan ja pääset näyttämään taitosi. Jos kaikki sujuu hyvin, pääset mukaan harjoittelemaan CrossFittiä ilman On Ramp kussia.

JUNIOR-KORTTI 12-15 vuotiaalle nuorelle, joka treenaa huoltajan kanssa & vastuulla omatoimisesti 45€/kk (ei koske wodeja)

Yhteistyökumppanimme joista saat Karhun kk-jäsenenä etuja:

 

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close