HINNASTO/PALVELUT

VALITSE HALUAMASI JÄSENYYS:

Jäsenyyden pääset ostamaan täältä. Valitse haluamasi pituinen treenijakso ja klikkaa kuvaa, voit siis maksaa jäsenyyttäsi kuukausimaksulla, vaikka valitsisit pidemmän jäsenyyden. Halutessasi pdf-laskun tai maksaa jäsenyyden kerran kuukaudessa (esim. 6kk jaettuna kuuteen erään jne) tai sinulla on muuta kysyttävää, laita meille sähköpostia osoitteeseen karhucrossfit@gmail.com

Kerro minkä jäsenyyden haluat ja milloin aloitat, niin päivitämme tietosi.
Opiskelijat/eläkeläiset -10% kysy alennusta sähköpostitse.

Jäsenkortti sisältää kaikki palvelumme 24h. Pääset käymään jokaisella kalenteriin merkatulla tunnilla (myös kehonhuolto, jooga yms) sekä käytössäsi on henkilökohtainen kulkuoikeus, jolla pääset treenaamaan salille myös ohjattujen tuntien ulkopuolella 24h poislukien esimerkiksi On-Rampit ja lasten treenit. Jos olet aikaisemmin harrastanut CrossFittiä ja käynyt on-rampin muualla, saat koodin samalla kun maksat jäsenyytesi.

Maksuvälineinä käyvät myös Eazybreak, Edenred, ePassi Sportti, Smartum ja Tyky.

Kertamaksu on 15€


10xKORTIT Ovat voimassa 4kk ostopäivästä. Voit ostaa myös pelkän KEHONHUOLTO 10xkortin, joka ei vaadi crossfit-jäsenyyttä eikä käytyä aloituskurssia (on-ramp).

KATSELMUS 90€ Katselmus on tarkoitettu sinulle, jolla tekniikat ovat jo hallussa. Et ole aikaisemmin harrastanut CrossFittiä tai käynyt On Ramppia, mutta tempaus, rinnalleveto ja kippileuat sujuvat. Voit varata katselmusajan sähköpostitse karhucrossfit@gmail.com. Valmentajamme sopii sinun kanssa ajan ja pääset näyttämään taitosi. Jos kaikki sujuu hyvin, pääset mukaan harjoittelemaan CrossFittiä ilman On Ramp kussia.

JUNIOR-KORTTI 12-15 vuotiaalle nuorelle, joka treenaa huoltajan kanssa & vastuulla omatoimisesti 45€/kk (ei koske wodeja). Tämän lisäksi järjestämme pitkin vuotta eri-ikäisille lapsille suunnattuja treenikursseja. Kysy lisää sähköpostilla.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close