HINNASTO/PALVELUT

1KK

83€ Osta tästä!

3KK

79€/kk (237€) Osta tästä!

6KK

74€/kk (444€) Osta tästä!

12KK69€/kk (828€) Osta tästä!
24KK64€/kk 1536€ Osta tästä!
Aloituskurssi 24.-25.8.2019 99€ Osta tästä!      
10 kerran korttiCrossFit 99€ (voimassa 6kk) Osta tästä! KEHONHUOLTO 10 kerran kortti 99€ (voimassa 6kk) Osta tästä!      
Kesäkortti HEINÄ-ELO140€

Osta tästä!

KarhuKIDS syksy10xkortti KIDS-treeneihin alkaen 11.8.2019 Osta tästä!
Katselmus (*)50€ Osta tästä!

Jäsenyyden pääset ostamaan täältä. Valitse haluamasi pituinen treenijakso ja paina kuukausimäärästä ostaaksesi jäsenyyden, voit siis maksaa jäsenyyttäsi kuukausimaksulla, vaikka valitsisit pidemmän jäsenyyden. Halutessasi pdf-laskun tai haluat maksaa jäsenyyden kerran kuukaudessa (esim. 6kk kuudessa erässä jne) tai sinulla on muuta kysyttävää, laita meille sähköpostia osoitteeseen karhucrossfit@gmail.com

Kerro minkä jäsenyyden haluat ja milloin aloitat, niin päivitämme tietosi.
Opiskelijat/eläkeläiset -10% kysy alennusta sähköpostitse.

Jäsenkortti ja myös kesäkortti sisältävät kaikki palvelumme. Pääset käymään jokaisella kalenteriin merkatulla tunnilla. Käytössäsi on henkilökohtainen ovikoodi, jolla pääset treenaamaan salille myös ohjattujen tuntien ulkopuolella 24h poislukien esimerkiksi On Rampit ja KarhuKIDS treeniaika joka on varattu lasten valmennuksille. Koodin saa käyttöönsä, kun On Ramp -alkeiskurssi on käyty. Jos olet aikaisemmin harrastanut CrossFittiä ja käynyt on-rampin muualla, saat koodin samalla kun maksat jäsenyytesi.

Koodi on henkilökohtainen, eikä sitä saa antaa muille. WOD-tuntien lisäksi sinulla on mahdollisuus käydä kehonhuoltotunnilla, muscle- ja painonnostotunneilla ja Open Gymeissä maksutta. Kehonhuoltotunnin vetää fysioterapeutti tai muu liikunta-alan ammattilainen, painonnoston siihen syventynyt ja/tai lajissa kilpaillut valmentaja.

Kertamaksu on 12€


KarhuKIDS on noin 8-12 vuotiaille lapsille tarkoitettu toiminnallisen harjoittelun kurssi, jossa tutustutaan salin välineistöön liikunnallisten pelien ohella, opetellaan kehonpainoliikkeiden tekniikoita turvallisesti ja nautitaan liikunnan riemusta. Yksi harjoitusjakso kestää 10 kertaa. Treenaamme sunnuntaisin klo 14-15. Kevään uusi kurssi (10 kertaa) alkaa 7.4.19 TÄYNNÄ

(*) Katselmus on tarkoitettu sinulle, jolla tekniikat ovat jo hallussa. Et ole aikaisemmin harrastanut CrossFittiä tai käynyt On Ramppia, mutta tempaus, rinnalleveto ja kippileuat sujuvat helposti. Voit varata katselmusajan sähköpostitse karhucrossfit@gmail.com. Valmentajamme sopii sinun kanssa ajan ja pääset näyttämään taitosi. Jos kaikki sujuu hyvin, pääset mukaan harjoittelemaan CrossFittiä ilman On Ramp kussia.

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close